Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Tallers
Curs de Defensa Personal Femenina
Del 8/11/2018 al 25/12/2019
De les 11:00 a les 20:30
Associació Esportiva d'Arts Marcials TA-MO
Avinguda Mare de Deu de Bellvitge 80, Alt. 1
L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona

Veure el mapa


 
L'Associació Esportiva d'Arts Marcials TA-MO organitza un curs pràctic d'autoprotecció per a dones de totes les edats, que estarà basat en la pràctica de tècniques efectives de defensa personal específiques per a dones. L'objectiu és ensenyar a les dones recursos efectius per prevenir i defensar-se de diversos tipus d’agressions físiques.

Dijous 19:30 - 20:30 i/o dissabtes 11:00 - 12:00
Associació Esportiva d'Arts Marcials TA-MO
656 428 299
aeamtamo@gmail.com


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...