Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Altres
Parada de l'Aurora
El 23/4/2019
De les 17:00 a les 19:00
Fira de Sant Jordi
Passeig Verdaguer
Lloret de Mar
Girona

Veure el mapa


 
L'Associació de Dones l'Aurora organitza una parada per Sant Jordi, on es signarà el llibre "Les faules de les emocions".
Associació de Dones l'Aurora
972 347 172
auroralloret@gmail.com


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...