Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Altres
La revolució de les dones a l'Índia rural
El 16/5/2019
De les 19:00 a les 20:00
Biblioteca Municipal
Plaça Pere Torrent, 1
Lloret de Mar
Girona

Veure el mapa


 
L'Associació de Dones l'Aurora organitza una la xerrada "La revolució de les dones a l'Índia rural", a càrrec de Montse Ortiz, coordinadora de sensibilització de la fundació Vicente Ferrer.
Associació de Dones l'Aurora
972 349 055
auroralloret@gmail.com


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...