Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Cinema
À peine j'ouvre les yeux
El 28/3/2019
De les 19:00 a les 21:15
Centre Cultural Albareda
Carrer Albareda, 22 -24
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
Tunísia, estiu de 2010, a escassos mesos de la Revolució. Farah, de 18 anys, ha acabat els estudis secundaris i la seva família ja la veu cursant la carrera de Medicina. Però ella no comparteix aquest desig. Canta en una banda de rock compromesa políticament, s'emborratxa i dedica les nits a descobrir l'amor i la seva ciutat contrariant la voluntat de la seva mare Hayet, qui coneix massa ben Tunísia i els seus perills.

El Cicle de Cinema Africà i Dona està organitzat per AfricAdoolu, un col·lectiu de persones vinculades al món de l'art i la cultura. Africans, europeus i afrodescendients que persegueixen un mateix somni: contribuir a mantenir vives les arts, les cultures i les tradicions orals de l'Àfrica Subsahariana. L’associació es dedica a salvaguardar, promoure i difondre el patrimoni cultural immaterial de les societats africanes a través les arts.

Directora: Leyla Bouzid
Gènere: Ficció
País: Francia, Bélgica, Tunísia
Any: 2015
Característiques: 102’– Color – Àrab, francès – Subt espanyol
Totes les activitats són gratuïtes
Aforament limitat. Cal inscripció prèvia. Reserves presencialment, per telèfon: 934433719 o en línia a: https://albareda.inscripcionscc.com
Es poden reservar fins a dues entrades per persona. Aforament limitat. Les reserves es podran fer a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Centre Cultural Albareda. En col·laboració amb el Festival In-Edit, i Barcelona Districte Cultural
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...