Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Cinema
El passat és un error
L'11/4/2019
De les 19:30 a les 21:30
Centre Cultural Albareda
Carrer Albareda, 22- 24
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
Immersió en la música i la filosofia de vida de Pentina’t Lula, trio que encarna l'esperit riot grrrl a l'urderground barceloní a base de garatge-punk, new wave, actitud combativa i tones d'humor.

Després de llargs anys de formació musical clàssica al Conservatori que va fer que arribessin a odiar el piano, les germanes Anna i Laia Pantinat catalitzen el seu "trauma" amb cançons curtes, dissonants i agressives així com amb lletres punyents i iròniques a favor del feminisme i la llibertat d'expressió. Juntament amb Lula Thomas, formen el grup Pentina’t Lula i, des de l'autogestió i el cooperativisme del segell Repetidor, aspiren a construir una escena new wave catalana i poder riure's de tot. Mentre la càmera les segueixen les seves tasques diàries–donant classes de música a nens, llegint poesia o fent de runner per a altres grups–les Pentina’t Lula parlen amb franquesa i soltesa de les alegries i les contrarietats de tirar endavant un grup de rock al'"ultraprecari" underground de la Ciutat Comtal, de la "font inesgotable de ràbia" que suposa l'experiència diària del masclisme imperant, o d'artistes de referència per a elles com Guillermina Mota, Nina Hagen, Siouxsie Sioux o Silvia Escario (Último Resorte). I també de repensar el passat i d'atènyer la quarantena fent el que a una li doni la punyetera gana i no el que se suposa que hauria d' estar fent.
Director Vicenç Ferreres
Spain / 75 min. / 2018 / Català, Castellà, Anglès
Totes les activitats són gratuïtes
Aforament limitat. Cal inscripció prèvia. Reserves presencialment, per telèfon: 934433719 o en línia a: https://albareda.inscripcionscc.com
Es poden reservar fins a dues entrades per persona. Aforament limitat. Les reserves es podran fer a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Centre Cultural Albareda. En col·laboració amb el Festival In-Edit, i Barcelona Districte Cultural
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...