Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Conferència
Alice Coltrane...on ens vols portar?
El 21/3/2019
De les 19:30 a les 21:00
Centre Cultural Albareda
Carrer Albareda, 22-24
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
La recerca de la plenitud musical i espiritual van dur Alice Coltrane a explorar el jazz com ningú altre ho ha fet mai. La pianista, organista i compositora de Detroit va obrir un camí introduint l´arpa al món del jazz, i també va influenciar en la creació de treballs com A Love Supreme. Re-llegim la visió d´Alice Coltrane, que ens vol portar al centre de nosaltres mateixos amb les seves vibracions còsmiques. A càrrec de Sarh Ardite
Totes les activitats són gratuïtes
Aforament limitat. Cal inscripció prèvia. Reserves presencialment, per telèfon: 934433719 o en línia a: https://albareda.inscripcionscc.com
Es poden reservar fins a dues entrades per persona. Aforament limitat. Les reserves es podran fer a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.
Centre Cultural Albareda
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...