Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Música
Dones, músiques, migrades, relats des de Barcelona
El 15/3/2019
De les 20:00 a les 21:15
Centre Cultural Albareda
Carrer Albareda 22-24
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
Aquest espectacle és el resultat d’un procés de diàleg i creació col·lectiva des de l’experiència de ser músic, dona i migrant a Barcelona.
Paola Arias (Colòmbia), Alma Calderón (Mèxic), Maria Molina (Puerto Rico) i Jenia Lukashenko (Ucraïna) s’uneixen a l’entorn d’un repertori que aconsegueix mostrar la diversitat de les seves històries i cultures.
L’objectiu d’aquest projecte és fer visible l’existència i les aportacions de dones músic immigrades a Barcelona com a part del seu patrimoni cultural immaterial de la ciutat i com a agents de construcció simbòlica. Alhora, donar a conèixer, veure en relació i gaudir d’aquesta diversitat de sonoritats i cultures al públic de Barcelona
El concert serà precedit d’un documental breu que mostra la intimitat d’aquest espai de trobada.
Un projecte del col·lectiu Desgenerant el Raval.

Totes les activitats són gratuïtes
Aforament limitat. Cal inscripció prèvia. Reserves presencialment, per telèfon: 934433719 o en línia a: https://albareda.inscripcionscc.com
Es poden reservar fins a dues entrades per persona. Aforament limitat. Les reserves es podran fer a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Centre Cultural Albareda
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...