Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Música
Marta Delmont
El 29/3/2019
De les 20:00 a les 21:15
Centre Cultural Albareda
Carrer Albareda, 22-24
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
Marta Delmont es va estrenar discogràficament amb Silver Blaze (Great Canyon Records, 16), treball produït per la cantautora internacional Joana Serrat.

El disc, que va comptar amb les col·laboracions dels canadencs Ryan Boldt (The Deep Dark Woods) i Gavin Gardiner (The Wooden Sky), i dels The Great Canyoners (banda l’acompanyament de Joana Serrat), va situar a la cantautora barcelonina entre les més brillants artistes emergents del moment.

Amb el suport unànim dels mitjans, algun d'ells internacionals, Delmont va pujar als escenaris de festivals com Primavera Sound, Strenes i Acústica entre d'altres.

En el seu segon disc, titulat Landlords (Great Canyon Records, 18), la catalana fa un pas
més enllà en la recerca d'un so personal. Sense perdre de vista els referents que prevalien en Silver Blaze (de Gram Parsons a Ryan Adams), Marta Delmont es desmarca de l'Americana clàssica per arriscar amb un so més ambiciós, endinsant-se en atmosferes fosques i complexes, plegades d'arranjaments impecables.
Totes les activitats són gratuïtes
Aforament limitat. Cal inscripció prèvia. Reserves presencialment, per telèfon: 934433719 o en línia a: https://albareda.inscripcionscc.com
Es poden reservar fins a dues entrades per persona. Aforament limitat. Les reserves es podran fer a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Centre Cultural Albareda
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...