Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Tallers
Taller d'Escriptura
Del 14/2/2019 al 25/4/2019
De les 18:00 a les 20:00
Espai Montserrat Roig - Centre Cívic Canyars
Carrer de l'Església, 117
Castelldefels
Barcelona

Veure el mapa


 
Sis sessions per a escriure i compartir relats, conèixer estils i exercitar la creativitat. A càrrec de Mònica Liliana Cano
Polítiques d'Igualtat - Ajuntament de Castelldefels
667871709
igualtat@castelldefels.org


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...