Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Exposició
Dones de Ciència
Del 8/5/2019 al 22/5/2019
De les 11:00 a les 22:00
Societat Cultural La Lira
carrer Coroleu, 15.
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
L'exposició "Dones de Ciència", cedida per l'Institut Català de les Dones, parla de la discriminació de les dones en el món científic i tecnològic.
Dins d'un cicle d'activitats destinat a realçar el paper de la dona, la SCE La Lira vol reconèixer les aportacions de les dones a la ciència i la tecnologia amb aquesta magnífica exposició.
Societat Cultural i Esportiva La Lira
93 667 62 17
educalalira@gmail.com


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...