Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Cinema
Cinefòrum: ''Carol"
El 28/1/2019
De les 18:00 a les 20:30
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Carrer de Rocafort, 129
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
Cinefòrum a partir de la pel·licula: "Carol". Després de la projecció del documental la ponent realitzarà una breu confèrencia. Posteriorment es procedirà a obrir un col·loqui entre els assistents.

Es tracta d'un espai per parlar i reflexionar sobre els desitjos, sexualitats i relacions de les (i entre) dones, els prejudicis socials, la construcció de la nostra identitat, els rols de gènere i del paper de les dones en la societat actual.
COPC
932478650
formacio@copc.cat


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...