Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Altres
Cercle de dones
Del 14/2/2019 al 16/5/2019
De les 19:00 a les 21:00
Escoles Velles
Carrer de l'U d'octubre de 2017, 16-24
La Bisbal d'Empordà
Girona

Veure el mapa


 
Dones en cercle, un espai on reflexionar i prendre consciència, conjuntament, sobre la nostra identitat com a dones.

Un espai on connectar amb nosaltres mateixes, on compartir i aprendre les unes de les altres. Un espai on gaudir i poder expressar-nos lliurement des del respecte.
Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Baix Empordà i Servei d'igualtat i atenció a les Dones de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà
972 642 310
siad@baixemporda.cat


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...