Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Concurs / Premis / Subvencions
El Raval en Femení
Del 15/2/2019 al 21/6/2019
De les 10:00 a les 14:00
Fundació Tot Raval
Plaça Caramelles, 08
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
La 5ª edició del concurs per escollir les obres plàstiques que il·lustraran el Calendari de Celebracions del Raval 2020 tindrà com a lema "El Raval en Femení", per tal de donar visibilitat i homenatjar les diverses dones que "fan barri", que hi viuen i hi treballen.

L’objectiu és que les protagonistes d’aquest calendari, impulsat per novè any consecutiu pel Grup Interreligiós del Raval (GIR) amb el suport de la Fundació Tot Raval, siguin les dones conegudes i desconegudes del barri, d’ara i d’abans, de qualsevol generació i procedència, així com també els seus espais de relació i treball: els safareigs d’abans, llibreries, biblioteques, centres de culte, espais i festes socioculturals; la fàbrica, el taller, les cases, les escoles, les oficines, el carrer, etc.

Enguany, com en l'edició anterior, el calendari s’il·lustrarà amb creacions d’arts plàstiques. Així, es podran presentar a concurs treballs realitzats amb qualsevol tècnica artística en dues dimensions (dibuix, il·lustració, pintura, collage…), sempre i quan el treball pugui ser escanejable i convertible en imatge digital. Per assegurar la qualitat de la imatge impresa al calendari, la mida del treball original no podrà ser inferior a un full DIN A4.

La convocatòria per presentar treballs estarà oberta des del 15 de febrer fins el 21 de juny de 2019.
Fundació Tot Raval i Grup Interreligiós del Raval
934 426 868
mediacio@totraval.org


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...