Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Formació continuada
Tràfic de persones amb finalitat d'explotació sexual
Del 4/4/2019 al 25/4/2019
De les 09:30 a les 14:30
Sala annexa de la Biblioteca Comarcal de l'Urgell
Pl. Sant Antoni, 3
Tàrrega
Lleida

Veure el mapa


 
L’Oficina de les Nacions Unides contra la Droga i el Delicte(UNODC) ha publicat el gener del 2019 el Global Report on Trafficking in Persons, un estudi que analitza uns 24.000 casos de tràfic de persones documentatsl’any2016 a 142 països, entre els quals es troba Espanya.

Pel que fa a Espanya, el Global Report on Trafficking in Personsrecull dades facilitades pel CITCO. Durant el període 2014-2016 indica que es van detectar 616 víctimes i que la majoria de víctimes que van identificar els cossos de seguretat de l’Estat són de Romania, Nigèria i Xina. Concretament, durant el 2016, de les 193 víctimes de tràfic d’éssers humans detectades a Espanya, 148 casos van ser per tràfic de personesamb finalitats d’explotació sexual.

Objectiu del curs: Formar professionals del camp social, educatiu, sanitari, policial sobre el tràfic de persones amb fins d’explotació sexual.

durada: 15 hores

Formulari d’inscripció:https://goo.gl/forms/UBd6QbLY2pljkQ3o2
Ajuntament de Tàrrega
973 502 670
politiquesigualtat@tarrega.cat


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...