Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada


Aquesta activitat va finalitzar el dia 17/10/2019

Presentacions llibres
Presentació novel·la "Bienalados"
El 17/10/2019
De les 19:00 a les 20:00
La Casa del Llibre
Passeig de Gràcia, 62
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
Presentació a la Casa del Llibre de Passeig de Gràcia de la novel·la "Bienalados", primer llibre de l'autora ebrenca Fàtima Beltran Curto.

Els personatges de la novel·la tracen la història de l'estirp protagonista, els Bienalado. De manera polifònica i coral es va desvetllant la història dels Bienalado a través de la seva relació amb les paraules i l'ausència d'aquestes. Entre silencis i missives, oblits i records, victòries i derrotes, es configuraran, els qui van ser, esdevenir i memòria vital dels supervivents de la família i dels seus fantasmes.
Casa de Llibre i L Institut Català de les Dones
615 255 366
fbeltrancu@gmail.com


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...