Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Concurs / Premis / Subvencions
Convocatòria del XIV Premi 25 de Novembre - Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones
Del 20/6/2019 al 18/10/2019
De les 10:00 a les 23:59
Ajuntament de Barcelona.
Plaça Sant Jaume, 1 bxs
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
Convocatòria del XIV Premi 25 de Novembre - Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones

Enguany sobre el tema #BCNantimasclista” i Intercultural. L'Ajuntament de Barcelona, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, en el marc de l'Acord ciutadà per una Barcelona lliure de violència vers les dones, convoca aquest premi per reconèixer les persones, col·lectius, institucions, grups o entitats que aposten per treballar per una ciutat lliure de violència, on predominin formes de convivència plurals i solidàries.

Poden presentar un projecte les persones físiques, les associacions, els grups de fet i les entitats de qualsevol índole (comercials, culturals, veïnals, etcètera); els espais de lleure i oci; les escoles, els centres educatius i d´ensenyament; els equipaments i els serveis cívics, socials, culturals i de l´àmbit de la salut, i els grups, les associacions o les entitats sense ànim de lucre de la ciutat de Barcelona. Les entitats han de tenir la seu a la ciutat de Barcelona. En el cas de grups integrats només per persones físiques, cal que la persona que actuï com a representant del grup estigui empadronada a la ciutat de Barcelona.

La presentació de sol·licituds serà des del 20 de juny al 18 d´octubre de 2019 (ambdós inclosos). La dotació del premi és de 15.000 €.

Al web trobareu els models normalitzats per aportar la documentació esmentada a les bases.
Regidoria de Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona
934 027 000
 


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...