Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Altres
Voluntariat en mentoria per a dones joves amb infants a càrrec
De l'1/10/2019 al 20/4/2021
A les 18:00
Barcelona
c/ Plantada, 1
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
Us proposem un voluntariat per acompanyar dones joves en situació vulnerable en el seu camí cap a l'emancipació. Dones amb infants petits a càrrec.

Una dedicació de 2h setmanals, compromís durant 6 mesos. Les persones voluntàries rebran una formació inicial i un acompanyament durant tot el procés.
Fundació Maria Raventós
934 173 964
voluntariat@fmraventos.org


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...