Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Exposició
#Esportclick
Del 14/7/2019 al 19/10/2019
De les 10:00 a les 20:00
Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch
Avinguda de l'Estadi, 60
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
El món dels esports és un món canviant que es va adaptant als requeriments de l’entorn. Com a conseqüència, van apareixent nous esports a partir d’esports ja existents o de la consideració d’esport de determinades activitats físiques que fins al moment no eren considerades com a tal. Els coneixem com a esports emergents.

Els clicks han tornat al museu de la mà dels membres de l’Associació Aesclick per practicar diferents esports emergents com el basquet 3x3, el tennis de platja o els eSports.
Fundació Barcelona Olímpica
934 260 660
comunicacacio@fbolimpica.es


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...