Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Tallers
L’autoconeixement i l’autoacceptació per construir relacions no tòxiques i igualitàries. Superant les dependències afectives.
Del 9/10/2019 al 30/10/2019
De les 19:00 a les 21:00
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
c/ Rocafort, 129
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
Curs: L’autoconeixement i l’autoacceptació per construir relacions no tòxiques i igualitàries. Superant les dependències afectives.

La capacitat de posar límits i l'autorespecte són indispensables per poder gaudir de relacions sanes i igualitàries, fugint de relacions de dependència o tòxiques. Però no és fàcil, i és un procés que parteix de l'autoconeixement i l'autoacceptació. En què consisteix aquest procés d'autoconeixement?, quan parlem d'autoacceptació, què volem dir?, per què si sé que la relació em fa patir, continuo?, com detectar i sortir d'una relació de dependència?

El taller pretén donar resposta a aquestes preguntes, sigui des d'una vessant personal o com a professional que vulgui intervenir en aquest àmbit, facilitant recursos i eines de treball.

Inscripció des del 14 de juny al 2 d'octubre de 2019

El curs es realitzarà entre el 9 i el 30 d'octubre de 2019

Consulteu la nostra pàgina web
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
932 478 650
formacio@copc.cat


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...