Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Tallers
Com treballar l'educació sexual en la adolescència amb perspectiva feminista
El 19/12/2019
De les 16:00 a les 20:00
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
c/ Rocafort, 129
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
Curs: Com treballar l'educació sexual en la adolescència amb perspectiva feminista

El taller pretén innovar des de una perspectiva feminista sobre l'abordatge de l'educació de la salut sexual i reproductiva. Aproximant-nos a un abordatge que vagi més enllà dels mètodes anticonceptius i entengui la sexualitat con un contínuum al llarg de la vida. Posarem el focus en la incorporació de la perspectiva de gènere en l'etapa adolescent.
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
932 478 650
formacio@copc.cat


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...