Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Formació continuada
Postgrau en Intervenció sistèmica breu en violències familiars
Del 18/10/2019 al 13/6/2020
De les 17:00 a les 18:30
Interpersonal - Barcelona
Gran Via Corts Catalanes, 617, 3-3
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
Postgrau en Intervenció sistèmica breu en violències familiars

Cinquena edició del Postgrau en Intervenció sistèmica breu en violències familiars, com un projecte desenvolupat conjuntament entre Interpersonal i la Fundació Universitat de Girona, de 100 hores de durada. El postgrau es porta a terme a Barcelona, en format de caps de setmana, per tal de facilitar l'assistència des de diversos llocs de Catalunya. Fins el moment han superat aquest postgrau més de 90 professionals dels àmbits de la salut, el treball social i l'educació social.
Interpersonal - Fundació Universitat de Girona
932 155 883
p.font@interpersonal.cat


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...