Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Exposició
De l'ombra a la llum
De l'1/10/2019 al 29/10/2019
De les 09:00 a les 15:00
Centre Cívic Casa Groga
Avinguda Jordà, 27
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
"De l’ombra a la llum" és una exposició de fotografia, formada per 15 retrats en blanc i negre de Maria Espeus (premi de Cultura CoNCA 2017) i 15 fotografies a color fetes per cinc de les participants al taller de fotografia i paraula, adreçat a dones que han patit violència masclista: Núria Casasús, Sylvia CR, Lia Mestre, Maribel Palma i Maria Mercè Valls.

L’objectiu de l’exposició és denunciar la xacra de la violència masclista a través de dones que l’han patit en primera persona. Cinc dones, de les 15 retratades per la Maria Espeus, no van voler donar la cara per la por al seu maltractador. Cada retrat de la Maria Espeus va acompanyat d’una frase de l’escriptora Rosa Regàs i la resta de fotografies amb frases de les pròpies dones autores. El disseny gràfic és de Peret.

Organitzadors: Fundació Setba i Photogenic Festival

Exposició cedida per l’Institut Català de les Dones
Fundació Setba, Photogenic Festival i Centre Cívic Casa Groga
934 186 531
cccasagroga@gmail.com


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...