Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Tallers
Feminisme per fasciscles: Lectures feministes per sobreviure al segle XXI
Del 8/10/2019 al 26/11/2019
De les 19:00 a les 20:30
Centre Cultural Albareda
c/ Albareda, 22 -24
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
Presentació oberta del curs: dimarts 17 de setembre, a les 19 h, a La Carbonera (Blai, 40)
Preu: 47,37 €

Professores: Mar Redondo i Carlota Freixenet, de La Carbonera llibreria

Ets feminista però et fa por enfrontar-te als textos d'assaig? A feminisme per fascicles els llegirem juntes, els posarem en context i en debatrem per ser més feministes i més activistes i sobretot més crítiques. Treballarem els textos més clàssics, el dret al propi cos, l'economia feminista i les diverses formes d'estimar. Preparades?
Centre Cultural Albareda
934 433 719
ccalbareda@ccalbareda.cat


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...