Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada


Aquesta activitat va finalitzar el dia 17/10/2019

Teatre
La llibertat irrenunciable
El 17/10/2019
De les 20:00 a les 21:00
Centre Cívic Urgell
C/ Comte d'Urgell 145
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
Intèrprets: Fina Rius, Aina Ripol i Enric Arquimbau

La llibertat irrenunciable presenta un retrat de la figura de la Teresa Pàmies, tant des del punt de vista social i polític, com des del punt de vista literari. En format lectura dramatitzada a partir d’escrits originals, recorrerem la vida de Teresa Pàmies, una dona compromesa i lluitadora que mai va renunciar a la seva llibertat. Lectura dramatitzada.
Centre Cívic Urgell
934 536 480
 


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...