Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Esports
4ta Cursa de la Dona Vila de Figueres
El 10/11/2019
De les 09:00 a les 13:00
 
Figueres
Figueres
Girona

Veure el mapa


 
L'Associació de dones afectades de càncer de mama organitza la 4a. Cursa de la Dona Vila de Figueres. La previsió és la participació de sis mil dones. S'organitza conjuntament amb l'Ajuntament de Figueres i Valosport.
Associació d'Empordaneses Afectades de Càncer de Mama.
633 05 57 57
contacte@grupiris.cat


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...