Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Exposició
Teresa Pàmies. Tot és en els llibres
De l'11/11/2019 al 22/11/2019
De les 15:30 a les 20:30
Biblioteca del Fondo
Carrer de Massenet 28-30 08921
Santa Coloma de Gramenet
Barcelona

Veure el mapa


 
Exposició en ocasió de l'Any Pàmies 2019.

Consulteu l'horari d'obertura de la Biblioteca a internet.

El dia 14 de novembre, a les 18:30 h hi haurà una conferència sobre Teresa Pàmies, a càrrec de la Comissària de l'Any Pàmies, Montse Barderi.
Biblioteca del Fondo
934684612
b.sta.colomag.f@diba.cat


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...