Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Tallers
De l'ombra a la llum. Taller de fotografia i paraula
Del 30/9/2019 al 9/12/2019
De les 18:30 a les 20:00
Centre Cívic Pati Llimona
Carrer de Regomir, 3
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
La Fundació Setba organitza el taller DE L’OMBRA A LA LLUM, impartit per Ventura Camacho, educador social i coach, per a dones que han viscut la violència masclista. És un taller que treballa l’apoderament i la millora de l’autoestima de les participants, així com a aprendre a expulsar les pors que les impedeixen actuar. La fotografia els hi serveix com a eina de superació i per remoure sentiments enquistats.
Fundació Setba
934813696
carla@fundaciosetba.org


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...