Dones al dia. Institut Català de les Dones
  • Imprimeix

Dones al dia

Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.

També difon periòdicament activitats de l’agenda. Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través d’aquest formulari.

Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.


Informació detallada

Formació continuada
Màster en Igualtat i Equitat en el desenvolupament
Del 16/10/2019 al 18/12/2020
De les 00:01 a les 23:59
Virtual
Virtual
Barcelona
Barcelona

Veure el mapa


 
La incorporació de l'enfocament de gènere és indispensable en l'elaboració de polítiques, estratègies i metodologies de desenvolupament, per això, l'objectiu principal del Màster en Igualtat i Equitat en el Desenvolupament és formar en perspectiva de gènere i feminismes a persones involucrades en la cooperació internacional al desenvolupament, prestant especial atenció a la integració de plantejaments i debats de les teories feministes en les seves pràctiques, polítiques, estructures i creences.
Es treballen les dimensions teòriques, històriques i pràctiques relacionades amb la desigualtat de gènere a nivell mundial i específicament en la cooperació internacional per al desenvolupament. Permet estudiar des de la crítica feminista, les bases i el funcionament del sistema internacional de les polítiques, els actors, les relacions de poder i les eines de la cooperació internacional per al desenvolupament.
Cooperacció
936674095
master@cooperaccio.org


 
 
Compartir

 

Un moment si et plau...